Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.

Kinderboekenweek

19-10-2018
Kinderboekenweek
Op 3 oktober was de opening van de kinderboekenweek. Eerst ging groep 8 een dansje doen. De kinderen heten: Len, Tygo, Esmee, Valerie, Isa, Mariska, Nienke, Maartje, Lisanne.Toen werd het lint doorgeknipt en was de kinderboekenweek geopend .

“Boek- zoekt –vriend”-challenge 3 oktober : De juf had boeken van de bieb meegenomen. Je moest een boek uitkiezen en daar moest je de hele week in lezen en je moest bijhouden hoeveel bladzijdes je gelezen hebt. We hebben met onze klas meer dan 30000 blz. gelezen. We lezen met de klas het boek van Jozua Douglas. Van de moeder van Max kregen we het kinderboekenweekgeschenk.

Einde kinderboekenweek 12 oktober : We gingen op die dag het Zweeds ren spel doen. Je moest naar buiten en daar hingen allemaal kaarten met vragen erop. In tweetallen moesten we vragen beantwoorden over kinderboeken en hun schrijvers. Het waren meerkeuzenvragen. Het ene kind rende naar een kaart en de andere moest een woordzoeker maken. Als je een vraag gedaan had, ging je wisselen met je maatje. Wie de meeste vragen goed had en de woordzoeker het verste had gemaakt won. Esmee en Loes wonnen en toen was het einde van de kinderboekenweek .
 
GEMAAKT DOOR TYGO EN LEN
  TOP