Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.

Week tegen het pesten

19-10-2018
 

De week tegen het pesten.

Op woensdag begonnen we met  de stellingen   en dan moest je staan of zitten.

Ik vnd dt super leuk want iedereen vertelden hun verhaal   e toen dacht ik van dat doet heel erg pijn dus toen snapte ik dat dat ze gingen staan want het was ook heel erg.

Ik vertelden niks wat ik vond het heel erg spannend dus ik zij niks tegen de klas.

Er stond een brievenbus  in de gang voor de juffen en meesters  om te lezen  van alle kinderen uit de school maar volgens  heeft nog niemand dat gedaan.maar dat maakt mij niks uit.

We gingen ook de laste week van het pesten filmpjes kijken van de anti pest club en toen ik dat zag dacht ik dat is nog veel erger dan de anderen kinderen van de klas dus ik schrok heel veel erger.

Eerst gingen we kijken van george en toen van jorrit en feline was in een filmpje.

Op donderdag  van de laaste week gingen we een schrijf les doen wat ik super leuk vond want:in de ochtend gingen we onze naam in het net schrijven in de normale verzie en toen in het sierlijke letters en als je het wou in kleur en dat dee ik.

En in de midag ging de ene helft van de klas naar de computers en de andere helft bleef in de klas en toen de kinderen in de klas gingen met een letter van de naam een compliment geven en dat was super leuk ik heb het gekregen van isa,esther,sem en scott.

Ik zeg nu wat ik van compliment kreeg eerst van isa:mijn beste vriendin maud.

Nu esther:aardig ben jij.

Nu sem:uitstekend gedaan maud.

Nu scott:dat knutselen doe je goed.

Ik was er heel erg blij mee dat ik die complimenten kreeg maar alleen kon niemand van mij groep iets op mijn blad zetten maar daar gaat het bij mij niet om maar of ze leuk zijn.

Het was wel allemaal leuk dus daar ben ik heel blij mee en ik denk wel dat mijn klas het ook leuk vonden.

 Dit hebben we dus gedaan in groep 6 met de week tegen het pesten.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden wat ik had geschreven van de week van het pesten dus dan zeg ik  tot de volgende ennog een fijne dag .

Doei

Maud van nieuwamerongen
 TOP