Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.

Groep 6

28-09-2018
 

Ik vind groep 6 nu al heel erg leuk en gezellig. En onze juf is ook echt super aardig en kan heel  uitleggen en ze heet juf Annemieke.  Ik vind onze nieuwe staalmetodes ook heel erg leuk leuker dan de voorige in ieder geval.

Ik vind ook heel erg leuk naast wie ik zit ik zit naast Kim en Daan echt super leuk. Ik vind begrijpend lezen ook wel heel erg moeilijk en ja maar nu hebben we ook een soortvan nieuw begrijpend lezen een soort van toets begrijpend lezn alleen dan in de lessen.

Ik ond het ook wel weer leuk toen de eerste dag om weer mijn vrienden te zien. En dat vond ik ook echt heel erg leuk. En ook natuurlijk mijn beste vriendin Esmee mijn BFF!!!!

Ik vind onze nieuwe taal metodes staal ook heel erg leuk want daar is ook allemaal filmpjes  bij enzo. En 2 weken mogen we het met de juf samen doen en de 3e week moeten we het alleen proberen en ook wel met hulp van de juf en ja we hebben laatst de eerste toets van staal gehad en na de toets krijg je de uitslag 0 tm 18 is 1 ster en 2 ster en is een onvoldoende en 19 tm 24 is 2 en 3 ster en is een voldoende en 25 tm 30 is 2 en 3 ster en is een goed en ik had een goed ik had 25 punten in totaal gehaald en ik vond deze taalmetodes echt super leuk met al die filmpjes echt super leuk.

Ik vind begrijpendlezen nu ook wel leuker want het is ook een soort begrijpendlezen toets met legen vakjes dat je moet raden wat in die vakjes hoort echt nu vind ik het ook wel leuker dan eerst in groep 5 maar ik blijf begrijpend lezen toch nog wel moeilijk vinden.

En ik vind ook wel leuk dat we ook nu wat anders leren want nu aan het einde van groep 6 gaan we ook aan de slag met breuken en dat vind ik ook wel heel erg leuk want ik kan het al wel een beetje want ik heb het van mijn zus geleert en ik vind het niet zo leuk als we na de herftst vakantie meer huiswerk krijgen maar niet zo veel gelukkig als ikgroep 7 en groep 8 want dat is wel heel erg veel huiswerk en natuurlijk ook wel weer onze nieuwe taalmetodes en onze nieuwe soort begrijpendlezen.
 TOP