Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Deze week in groep:  
Kies een groep

groep 3

Naar de Lampegiet

We zijn met groep 3 naar de voorstelling "De reuze dwerg" geweest. We werden opgehaald door een grote bus. Toen we in het theater aankwamen moesten we nog even wachten, daarna mochten we op de mooie rode stoelen gaan zitten, en kon de voorstelling beginnen. Hieronder leest u een aantal ervaringen van de kinderen.

 

Jente:  “Ik vond het hele stuk erg leuk. Het was vooral heel grappig dat de vuurvogel elke keer gek ging praten maar eigenlijk was het die meneer!”

Amber:  “Ik vond de vogel heel erg leuk. Het was heel knap dat die meneer het allemaal alleen deed. Ik vond die lopende neus ook heel grappig! Hij had zelfs een gezichtje! De vuurvogel kon heel mooi zingen aan het einde, dat kwam door de speciale thee.”


Julian: “De meneer deed erg grappig. Hij was een  grote dwerg die klein wilde zijn, omdat hij anders niet in het huis paste. Hij wilde ook graag meedoen in het dwergorkest, maar dat kon niet omdat hij te groot was. Hij had de neus van de reus teruggevonden.”


Laura: “Het was wel leuk in de bus, ik ben nog niet zo vaak met de bus geweest. In het theater was het wel gezellig met al die kinderen. Ik vond het heel grappig dat de instrumenten opeens tot leven kwamen. Het was een vrolijk verhaal, ik zou het nog wel een keer willen zien.”