Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.

Cupcakes groep 6 veenendaal

22-12-2017

Hallo iedereen, kinderen en mensen.
Wij hebben cupcakes gemaakt, en ik ga jullie iets  daarover vertellen.Het begon toen we op maandag hoorden dat we morgen cupcakes gingen maken.
Iedereen was natuurlijk heel blij,dus was er opeens heel veel lawei, en dat was niet echt de bedoeling. Maar ja de volgende dag begon het al,dus gingen we eerst gingen we gewoon werk doen, en toen was het groote moment ………Het was zo ver. Het was half 12 of half 11 maar ja,we moesten eerst en ie hebben en dan nog een half pak cupcake poeder en melk en snufje kaneel en meschien suiker en waarom suiker weet ik niet want de rest van mij groepje haalde de spullen. O en nog botter. En dan mixen en kaar is Obed in plaats van kees ha ha  ha nouw nu de oven in,en naar huis. Tik tik tik tik tik tik, eindelijk nu ver sieren met fondant ik had en dak met en pietje die er boveruit stak met natuurlijk ok versieringen er om heen en dan mee naar huis o en ik moet ook naar huis dus tot de volgende keer!!!!

Obed
 TOP