Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.

Thema Restaurant groep 1a

08-06-2018

Groep 1a

We werken nu al 3 weken over het thema restaurant! Wat is het een gezellig in de huishoek. Dit is een waar restaurant geworden waar de tafel elke dag weer netjes wordt gedekt en waar wel 3 koks bezig zijn de lekkerste gerechten te bereiden. We hebben al een heleboel geleerd, zo ook dat de kok een koksbuis aan heeft en dat er ook een chef-kok is.
Ook weten we nu hoe we netjes tafel moeten dekken. 

 

 


We hebben veel leuke spelletje gedaan met oa. appels, wortels, eieren bakken... (dat ging niet helmaal goed;-(  ) en afgelopen week hebben we samen een heelijke kwartaart gemaakt! en uiteraard opgegeten! Foto's hiervan kunt u zien op de fotosite.

 

 


Elke week vullen we de foto-site van het restaurant aan met nieuwe foto's en er is een aparte pagina van de taart maken. Wat was het gezellig en lekker en wat hebben we ook nu veel geleerd! Want boter in de pan smelten....dat gaat niet zomaar! daarvoor is vuur nodig.... maar vuur in de klas?......wat nu? gelukkig zagen de kinderen een kookplaatje in de mand en konden we zo toch de boter laten smelten;-) Wat een super leuke dag! We hebben onderzocht, ontdekt en heel veel geleerd! We hebben genoten en de kinderen hebben de juf superrrrrr geholpen! 

 Dat was smullen;-)


 
 TOP