Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.

De gymles van groep 7 & wetenschapper Suzanne

09-01-2018

De gymles begon met uitleg we hadden bij het eerste onderdeel een koprol. Het tweede onderdeel was toutjespringen. Het derde onderdeel was want klimmen. En het vierde onderdeel was jagerbal. En daarna gingen we groepjes maken en dan konden we eindelijk beginnen met de oefeningen we wisellen om het kwartier. Het waren wel goeie groepjes en oefening werd opgenomen op camera en als je iets fout deed dan kon je dat zien.
De volgende dag kwam er een mevrouw van het Utrecht Universiteit bij ons in de klas. En die kwam vertellen over een onderzoek. Eerst had ze een hele spreekbeurt gehouden en daarna ging ze nog uitleggen wat je gaat doen als je mee doet. Het eerste is dat je met je ouders een oplossing vindt voor een probleem. Het tweede onderdeel is een spelletje die je met je ogen kan spelen. Zo zijn er 7 verschillende onderdelen. Je kunt je opgeven bij de Universiteit. Sommige kinderen uit de klas gaan hier aan meedoen.

Groetjes, Sven en Vigo

 
 TOP